Incepe o noua cautare
Your Cart ( 0 )

 

Informatii generale colectate de Ocolul Silvic de Regim Gheorgheni SA

 

In momentul completarii datelor cu character personal pe site-ul https://www.wood-shop.ro, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs., adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica.
Completarea datelor dvs. pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal. OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale aceste informatii.
OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs. la completare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a va pune la dispozitie produsele si serviciile comandate.

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA

 

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul https://www.wood-shop.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea solicitarilor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

 

OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
Cu acordul dvs.;
Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.
Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, doar in masura in care este necesara asistenta lor.
Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
E prevazut intr-o dispozitie legala;
Protejeaza drepturile companiei OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, sau ale companiilor afiliate;
Previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
Protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
Aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
In cazul in care OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
In cazul in care OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA

 

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

 

OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.
Securitatea datelor
OCOLUL SILVIC DE REGIM GHEORGHENI SA, face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

ro_RORomanian